ozongeneratorer.com

Ozoneair Pro

Ozoneair PRO

Ozoneair PRO er den mest effektive ozongenerator fra Ozoneair. Den passer bedst til kommerciel anvendelse og rengøring af store område, som hele huse og lejligheder.

Udskiftelige plader gør at du kan forlænge levetiden ud over de 1000 behandlinger.

Beskrivelse

Lugtfjerneren kan behandle områder på op til 120 kvm, og behandler mindre områder betydeligt hurtigere end de mindre modeller fra Ozoneair. Dette da den er udstyret med hele seks ozon producerende plader. Med PRO modellen kan du behandle hele etager eller lejligheder, og den kan anvendes industrielt da livslængden er uendelig, takket være de udskiftelige plader.

Som med alle ozon apparater fra Ozoneair, kommer også denne ozongenerator med samme modern teknologi der inkluderer oscillerende intervaller og automatisk optimering af behandlingsforløb.

Oscillerende intervaller: Effekten varierer i løbet af behandlingstiden – denne unikke tilgang til ozonbehandling gør, at lugtgener der sidder dybt i materialer kan fjernes permanent, hvorved der kan opnås et rart indeklima. Samtidig sørger denne innovative tilgang til brugen af ozon, at der ikke sker skade på bl.a. gummi, plastik og elektronik – hvilket ellers kan være tilfældet med konventionelle ozon produkter.

Automatisk optimering: Lugtfjerneren vælger selv den mest optimale tid og mængde af ozon, til behandlingen af det område den anvendes i. Dermed slipper du for at skulle gætte, og risikere at behandlingen ikke bliver optimal.

 

Teknisk information:

Model: Ozoneair PRO

Kapacitet: op til 120 kvm pr. behandling

220-240 V / 50-60 Hz / 80 W

Dimensioner: 30 x 29 x 20,5 cm

Vægt: 6,3 kg

 

Køb din ozongenerator hos Ozonair

Fjern dårlig lugt fra alle typer af områder med vores effektive modeller. Find den som passer lige præcis til dine behov.