ozongeneratorer.com

Ozoneair GO

ozone-generator-plus

GO er en lille, portabel og letanvendelig ozongenerator. Perfekt til at rengøre et køretøj med lugt af cigaretrygning eller til fjernelse af lugt i et mindre rum.

Beskrivelse

Ozon apparatet GO er en model fra Ozoneair som er anbefalet til behandling af rum op til 30 kvm. Dens kompakte udformning og høje kapacitet, gør den enkel at transporterer og derved benytte alle de steder man har behov for – f.eks. i sommerhuset eller båden.
Ozongeneratoren er både let at bære og anvende. Den er i særdeleshed egnet til små og trange steder, eller steder som kræver at ens udstyr ikke fylder og vejer for meget. Perfekt til bl.a. campingvognsejere.

Oscillerende intervaller: Effekten varierer i løbet af behandlingstiden – denne unikke tilgang til ozonbehandling gør, at lugtgener der sidder dybt i materialer kan fjernes permanent, hvorved der kan opnås et rart indeklima. Samtidig sørger denne innovative tilgang til brugen af ozon, at der ikke sker skade på bl.a. gummi, plastik og elektronik – hvilket ellers kan være tilfældet med konventionelle ozon produkter.

Automatisk optimering: Lugtfjerneren vælger selv den mest optimale tid og mængde af ozon, til behandlingen af det område den anvendes i. Dermed slipper du for at skulle gætte, og risikere at behandlingen ikke bliver optimal.


Teknisk information:

Model: Ozoneair GO

Kapacitet: op til 30 kvm pr. behandling

220-240 V / 50-60 Hz / 50 W

Dimensioner: 25 x 24 x 15,5 cm

Vægt: 2,9 kg

Køb din ozongenerator hos Ozonair

Fjern dårlig lugt fra alle typer af områder med vores effektive modeller. Find den som passer lige præcis til dine behov.