ozongeneratorer.com

Ozongeneratorer

Ozongenerator Go

Ozoneair GO

GO er en lille, portabel og letanvendelig ozongenerator. Perfekt til at rengøre et køretøj med røglugt, eller fjernelse af lugt i et lille rum.

Ozongenerator Plus

Ozoneair PLUS

PLUS er en kraftfuld ozongenerator. Med den kan du gøre rent på kortere tid. Benyt den i diverse rum, køretøjer og lign.

Ozoneair PRO

Ozoneair PRO

PRO er den mest effektive ozongenerator. Den passer bedst til kommercielt brug, samt rengøring af store områder.

Ozon maskiner til at eliminere dårlig lugt og skimmelsvamp

Denne højkvalitative, svenske ozongenerator producerer en gas som nedbryder luftforureninger. Til forskel fra konventionelle rengøringsmetoder når den dybt ind i indretning, tekstiler, gulve og vægge. Selv røgskadede rum kommer til at dufte igen.

Lugtfjerner der uskadeliggør skimmel, bakterier og allergener

Du kan sterilisere et rum helt og holdent, med det koncentrerede ozon, som genereres af denne ozongenerator. Bakterier, skimmelsvamp og allergifremkaldende elementer overlever ikke så høje koncentrationer af ozon. Lugtfjerneren fungerer selv på skimmel som sidder dybt i byggematerialer.

Automatisk optimering

En automatiseret funktion som helt eliminerer gætterier. Det gør det enklere at anvende ozon end nogensinde før. Et tryk på ‘Start’ og ozongeneratoren beregner automatisk de bedste mængder ozon, baseret på rummets størrelse.

Ufarlig for plast, gummi og elektronik

Ozoneair anvender en unik teknologi som er baseret på oscillerende intervaller. Dette gør behandlingen mere skånsom og utroligt effektiv. Det betyder at ozongeneratoren ikke skader noget i dit hjem – inkl. plast, gummi og elektronik – samtidig med at al lugt forsvinder.

Anvend en ozongenerator

At anvende en ozongenerator er det hurtige, effektive valg til dybderense hvert rum i dit hjem og fjerne dårlig lugt permanent.

 

Hvis du nogensinde har haft problemer med ubehagelig lugt i dit hjem, ved du hvor svært det kan være at slippe af med disse. Tobaksrøg, brandskader og andre sejlivede lugtgener kan forblive et problem i årevis. Ofte er lugten forårsaget af forurening i vægge, gulv eller interiør – hvilket normal rengøring ikke kan gøre meget ved.


Fjernelse af lugt med en ozongenerator behøver ikke at være besværlig. Princippet er ca. det samme som i en mikroovn: tænd, indstil og start. Ozoneairs ozongenerator er fuldautomatisk, hvilket fjerner gætværk fra din side. Det er dermed lettere end nogensinde, at anvende ozon. Bare tryk ‘start’ og kom igang med din egen behandling!

Køb din ozongenerator hos Ozonair

Fjern dårlig lugt fra alle typer af områder med vores effektive modeller. Find den som passer lige præcis til dine behov.