ozongeneratorer.com

LUGT DER KAN FJERNES MED OZON

Ozon er naturens egen kraftfulde lugtfjerner

Det er mere end 2000 gange så kraftigt som klor, og virker mere effektivt end andre rengøringsmidler og toksiner, der ellers bruges til at fjerne dårlige lugte.

Den karakteristiske friske lugt af tordenvejr er resultatet af store mængder af ozon, der frigives i luften. En ozongenerator bruger det samme fysiske princip til at angribe og permanent fjerne dårlig lugt.

Det er ikke kun helt naturligt og miljøvenligt, det er også enkelt. Du skal bare tænde ozongeneratoren. Ingen tilsætningsstoffer kræves. Rummet er fyldt med ozon.

Ozonet nedbryder de forskellige bestanddele af den dårlige lugt, til harmløse stoffer, der spredes i luften. Det eneste der forbliver bagefter er ren luft – og en naturlig frisk duft som efter et tordenvejr.

smoking

Røglugt forsvinder med ozon

Lugten fra rygning sætter sig dybt i tekstiler og vægge. Ozonmolekyler når ind i materialet og neutraliserer lugten af ​​røg, enten i dit hjem, bil eller campingvogn.

wall

Ubehagelig lugt forsvinder med ozon

Den lugt, der oftest findes i kældre, på loftet og i sommerhuse, skyldes mikroorganismer, vira og levende sporer i luften. Ozon angriber disse direkte og fjerner således den dårlige lugt permanent.

toilet

Lugten af urin forsvinder med ozon

Den stærke, skarpe lugt af katte urin er ikke kun ubehagelig, men også svær at fjerne. Hvis du ikke bruger ozon som lugtfjerner, selvfølgelig.

dog

Lugten af dyr forsvinder med ozon

Husdyr er rart, men deres lugt har tendens til at sætte sig i møbler og tæpper. Ozoneair fjerner til og med lugten af katte urin.

fire

Brandlugt forsvinder med ozon

Røg fra brand irriterer både næse og hals, når den sidder fast i vægge, møbler og stoffer. Ozon nedbryder lugten til harmløse partikler.

mold

Lugten efter skimmel forsvinder med ozon

Skimmelsporer er usynlige for det menneskelige øje, hvilket gør skimmelsvamp vanskeligt at behandle. Ozon neutraliserer lugten på ingen tid og uskadeliggør skimmelsporer.