ozongeneratorer.com

Spørgsmål og svar

Hvor længe skal en ozongenerator anvendes?

Det afhænger af størrelsen af det område, der skal behandles, og ozongeneratorens kapacitet. Faktisk er det svært at sige præcis, da én lugt kan være trængt dybere ind i materialer end en anden, og dermed kræver længere behandlingstid. Med en traditionel ozongenerator tager behandlingen normalt flere dage. Ozonair bruger derimod en automatisk optimering, der selv foreslår den optimale behandlingstid. Mange gange kan så lidt som 2 timer være nok til at fjerne lugt, takket være dets oscillerende intervaller, der renser i dybden.

Jeg har et helt hus som jeg skal ozonbehandle, hvordan går jeg til værks?

Den første tilgang er at du kan behandle ét område af gangen, med en svagere ozongenerator, men det afhænger meget af, om grundplanen tillader det. I nogle tilfælde kan byggeplast anvendes til at afgrænse et hus i mindre zoner, hvorved den mindre ozongenerator stadig kan benyttes.

    • Fordele ved denne metode: et produkt til mindre områder er oftest billigere, og det gør det muligt at benytte andre områder i huset, mens der behandles ét bestemt sted.
    • Ulemper ved denne metode: behandling skal gennemføres i samtlige rum, hvilket tager lang tid.

Den anden tilgang er at behandle hele huset, eller etage, med kraftigere ozongenerator.

  • Fordele ved denne metode: der skal kun én behandling til.
  • Ulemper ved denne metode: huset kan ikke benyttes mens behandlingen gennemføres.

Hvor længe skal jeg vente inden jeg betræder et ozonbehandlet område?

Ozon er meget reaktivit og har en halveringstid på ca. 30 minutter. Niveauet af ozon daler dermed meget hurtigt efter ozongeneratoren stopper. Det anbefales dog at man venter 2 timer, med at vende tilbage til området, efter behandlingen er slut, så al ozon har tid til at vende tilbage til dets tilstand som normal ilt, og nedbrudte elementer kan falde til ro. Man kan altid lufte ud efter endt behandling, og dermed sikre at al ozon er helt væk.

Køb din ozongenerator hos Ozonair

Fjern dårlig lugt fra alle typer af områder med vores effektive modeller. Find den som passer lige præcis til dine behov.