ozongeneratorer.com

Ozoneair Plus

ozone-generator-plus

Ozoneair PLUS er en kraftfuld ozonmaskine, der sænker rensningstiden betragteligt. Brug den i kælderen, på loftet, lejligheden eller sågar i bilen.

Udskiftelige plader gør at du kan forlænge levetiden ud over de 1000 behandlinger.

Beskrivelse

Ozongenerator PLUS kan klare at behandle områder op til 60 kvm. Lugtfjerneren kan med fordel også anvendes i mindre rum og køretøjer, da den under disse omstændigheder vil kunne nedsætte behandlingstiden ift. Ozoneair GO.

Denne model fra Ozoneair kan få sin levetid forlænget, takket være et unikt system der muliggør udtagning af de ozon producerende plader. Hermed kan de både vedligeholdes og udskiftes efter behov – og det hele fungerer uden at man skal frem med værktøjskassen!
Dette er klart en fordel, hvis ozongeneratoren benyttes flittigt.

Oscillerende intervaller: Effekten varierer i løbet af behandlingstiden – denne unikke tilgang til ozonbehandling gør, at lugtgener der sidder dybt i materialer kan fjernes permanent, hvorved der kan opnås et rart indeklima. Samtidig sørger denne innovative tilgang til brugen af ozon, at der ikke sker skade på bl.a. gummi, plastik og elektronik – hvilket ellers kan være tilfældet med konventionelle ozon produkter.

Automatisk optimering: Lugtfjerneren vælger selv den mest optimale tid og mængde af ozon, til behandlingen af det område den anvendes i. Dermed slipper du for at skulle gætte, og risikere at behandlingen ikke bliver optimal.


Teknisk information:

Model: Ozoneair PLUS

Kapacitet: op til 60 kvm pr. behandling

220-240 V / 50-60 Hz / 55 W

Dimensioner: 29 x 28 x 17 cm

Vægt: 4,5 kg

Køb din ozongenerator hos Ozonair

Fjern dårlig lugt fra alle typer af områder med vores effektive modeller. Find den som passer lige præcis til dine behov.