ozongeneratorer.com

Ozongenerator

Ozon enheden til at fjerne dårlig lugt og skimmel

Denne kvalitetsbevidste, svenske ozongenerator producerer en gas, som nedbryder luftforureninger. Til forskel fra konventionelle rengøringsmetoder når den i dybden – helt ind i materialerne i indretningen, væggene og gulvet. Selv rum der lugter af brand eller røg kommer til at dufte friske igen.

Lugtfjerner der uskadeliggør skimmelsvamp, bakterier og allergener

Du kan sterilisere et rum helt og holdent, med den koncentrerede mængde af ozon som genereres af denne ozongenerator. Bakterier, skimmelsvamp og allergener overlever ikke så høje koncentrationer af ozon. Lugtfjerneren fungerer sågar på skimmel som sidder dybt i husets konstruktion.

Automatisk optimering

En automatiseret funktion som helt eliminerer gætterier. Det gør det nemmere at benytte ozon, end nogensinde før. Tryk på start, og ozon enheden finder selv de passende indstillinger, beregnet på områdets størrelse.

Sikker mod plast, gummi og elektronik

Ozoneair anvender en unik teknologi, som arbejder i oscillerende intervaller, hvilket gør behandlingen både skånsom og utroligt effektiv. Det betyder at ozongeneratoren ikke skader noget i dit hjem, inklusiv gummi, plast og elektronik – samtidig med at dybtsiddende lugt lettere fjernes.

Anvend et ozon produkt

At anvende en ozongenerator er det hurtige, effektive valg til en dybdegående rensning af dit hjem. Al lugt fjernes permanent.

Hvis du nogensinde har haft problemer med ubehagelig lugt i dit hjem, ved du hvor svært det kan være at slippe af med disse. Tobaksrøg, brandskader og andre sejlivede lugtgener kan forblive et problem i årevis. Ofte er lugten forårsaget af forurening i vægge, gulv eller interiør – hvilket normal rengøring ikke kan gøre meget ved.

Det eneste der for alvor kan få bugt med problemet, er et ozon apparat. En sådan lugtfjerner producerer en gas som trænger dybt ind i diverse materialer, inklusiv stoffer, træ og tapet. Her nedbrydes hurtigt og effektivt både lugt og dennes kilde. Området kommer til at lugte rent og friskt igen, på kun nogle timer – dette selvom lugten er overvældende. Ozongeneratoren steriliserer rummet fuldstændigt, og dermed ødelægges svampesporer, bakterier og mange almindelige allergener.

Fjernelse af lugt med en ozongenerator behøver ikke at være besværlig. Princippet er ca. det samme som i en mikroovn: tænd, indstil og start. Ozoneairs ozongenerator er fuldautomatisk, hvilket fjerner gætværk fra din side. Det er dermed lettere end nogensinde, at anvende ozon. Bare tryk ‘start’ og kom igang med din egen behandling!

Køb din ozongenerator hos Ozonair

Fjern dårlig lugt fra alle typer af områder med vores effektive modeller. Find den som passer lige præcis til dine behov.