ozongeneratorer.com

LUFTRENSER ELLER OZONGENERATOR

Den grundlæggende forskel mellem en ozongenerator og en luftrenser ligger i teknologien. En luftrenser renser kun luften der passerer gennem den, mens en ozongenerator har evnen til at rense et helt rum, ved at sende ozon ud i rummet, og derved fjerne forureninger og lugt ved kilden – f.eks. inde i klæder og sprækker.

En luftrenser benytter ofte et filter til at indfange partikler. Ulempen er, at kun den luft der passerer gennem filtret bliver renset. Luftrensere er dermed bedst egnet til at reducere mængden af støv i luften, og sjældent nogen stor effekt mod andre forureninger.

En ozongenerator producerer som en ventilator spreder i hele rummet, eller området, der behandles. Da ozon er en gas kommer den rundt overalt hvor der eventuelt kunne være lugtbærende partikler eller skimmelsvamp – selv i sprækker i vægge, gulv, loft m.m.

Hvornår er en luftrenser bedst?

En luftrenser er god, når det drejer sig om at afskaffe partikler i luften. Eksempelvis støvpartikler fra renovering, dyr og lignende. Luftrensere er også et godt valg hvis der er tale om en kontinuerlig forurening af luften – f.eks. hvis der ryges i rummet.  

Hvornår er en ozongenerator bedst?

En ozongenerator er bedst til at løse et problem, som helst ikke skulle genopstå. Det kan være ved fjernelsen af røglugt efter en tidligere ejer af et hus, eller fjernelsen af lugten fra skimmelsvamp, efter en fugtskade, som sidenhen er blevet repareret. Ozongeneratorer er gode til at fjerne uønsket og ubehagelig lugt – men også virus og bakterier kan bekæmpes mere effektivt med ozon.

Desuden er ozon apparater særdeles egnet til at fjerne en lugt man ikke ved hvor kommer fra, eller lugt som er næsten umulig at fjerne med at rengøringsmidler. Det skyldes at de hhv. kan trænge ind til kilden til lugten (måske inde mellem gulvbrædderne), og kan nedbryde de genstridige molekyler der skaber lugten (f.eks. fra kattetis).

Vil du vide mere om Ozoneair? Klik her

Køb din ozongenerator hos Ozonair

Fjern dårlig lugt fra alle typer af områder med vores effektive modeller. Find den som passer lige præcis til dine behov.