ozongeneratorer.com

Anvend ozongenerator

En ozongenerator er en hurtig og effektiv lugtfjerner, som renser hvert rum i det i hjem i dybden, og fjerner al dårlig lugt permanent.

Hvis du nogensinde har haft problemer med ubehagelig lugt i dit hjem, ved du hvor svært det kan være at slippe af med denne. Rygning, brandskader og anden sejlivet lugt kan forblive et problem i årevis. Ofte sidder lugten i vægge, gulv eller møbler – fælles er, at det kan være svært at fjerne dårlig lugt fra disse, uanset hvor meget knofedt man lægger i det.

Det eneste der for alvor kan få bugt med problemet, er et ozon apparat. En sådan lugtfjerner producerer en gas som trænger dybt ind i diverse materialer, inklusiv stoffer, træ og tapet. Her nedbrydes hurtigt og effektivt både lugt og dennes kilde. Området kommer til at lugte rent og friskt igen, på kun nogle timer – dette selvom lugten er overvældende. Ozongeneratoren steriliserer rummet fuldstændigt, og dermed ødelægges svampesporer, bakterier og mange almindelige allergener.

 

At benytte en ozongenerator til fjernelse af lugt behøver ikke at være svært. Princippet i en Ozoneair ozongenerator er stort set som det i en mikroovn: tænd, indstil og start. Produkterne fra Ozoneair er helt automatiske, hvilket eliminerer gætterier. Det bliver dermed enklere end nogensinde at anvende ozon.

  1. Vælg antal kvadratmeter der skal behandles
  2. Aflæs hvor lang tid det tager
  3. Tryk på start

Hvad kan en ozongenerator anvendens til?

ozongenerator hem

Hjem og sommerhuse

Lugt kan skjule sig alle steder – i tøj, møbler og husets konstruktion. Alle steder kan være svære at rense. Med en ozongenerator gøres dette dog til en let sag.

ozongenerator vind

Loftsrum

På loftet kan det være svært at komme rundt overalt, når (hvis) der gøres rent. Resultatet er ofte en ubehagelig lugt som rensning med ozon nemt fikser.

Ozongenerator garage källare

Garage og kældre

Fra kælderens fugtige miljø og ubehagelige lugt, til garagens mix af olier og kemikalier – en ozongenerator fjerner alt.

ozongenerator badrum

Badeværelse

I vådrummet er det typisk at finde skimmelsvamp. En ozongenerator angriber mikroorganismer, neutraliserer og forhindrer  dem fra at sprede sig.

Ozongenerator kök

Køkken

Mados? Kogt kål? Brændt mad? Intet problem. Ozon apparatet gør hurtigt køkkenet til en lugtfri zone.

Ozongenerator krypgrund

Fjern skimmelsvamp med ozon

Fugtige områder lider ofte under angreb fra skimmel. Det samme er gældende steder med dårlig ventilation. Løsningen: en ozongenerator.