ozongeneratorer.com

Om Ozon

Ozon har en enestående evne til at rense luften fra lugt og skimmelsvamp, med hjælp af iltatomer. Ozon er et molekyle der består af tre iltatomer (O3). To iltatomer (O2) er hvad den ilt vi indånder består af. Ved dannelsen af ozon, deler et iltmolekyle sig, til to iltatomer. Disse går i stedet sammen med iltmolekyler, således at disse nu har 3 iltatomer. Da denne struktur ikke er nær så stabil, kan det ekstra iltatom let springe derfra igen, og binde sig til andre molekyler – bl.a. de molekyler der lugter dårligt. Når iltatomer binder sig til et lugtmolekyle ændres den kemiske sammensætning, og evnen til at lugte ødelægges.

Det er samme princip der uskadeliggøre bakterier og skimmelsvamp – her er det bare organismernes cellevægge der ændres, således at de ikke kan formere sig.

Så fungerar ozon

En ozongenerator fungerer ved at elektroniske udladninger fremkaldes når ilt passerer en bestemt del af generatoren. Disse udladninger omdanner ilt til ozon, på ovennævnte måde. Denne ozon har hermed evnen til at reagere med bl.a. lugten, som ønskes fjernet. Det hele nedbrydes til kuldioxid og vand, og alt hvad du som forbruger behøver at gøre, er at tilsutte ozonmaskinen.

Køb din ozongenerator hos Ozonair

Fjern dårlig lugt fra alle typer af områder med vores effektive modeller. Find den som passer lige præcis til dine behov.