ozongeneratorer.com

OZONBEHANDLING I FARTØJER TIL LANDS, TIL VANDS OG I LUFTEN

En ozonbehandling er en gennemprøvet metode til hurtigt at fjerne forskellige dårlige lugte, kemiske lugt og skimmelsvamp fra køretøjer og både.

Da ozon er en gas, vil den for eksempel kunne bekæmpe lugt, der er trængt ind i bilens interiør og sæder, som ellers er meget vanskeligt at fjerne permanent.

En ozonbehandling i et køretøj fjerner også allergiske stoffer, hvilket betyder, at det er en effektiv metode til at udføre allergisk behandling.

ozonbehandling av fordon som exempelvis bilar, husvagnar och husbilar.

En ozonbehandling kan med fordel udføres i køretøjer som eksempelvis biler, campingvogne og autocampere.

Sådan udfører du en ozonbehandling i en bil

  1. Begynd med at vaske bilen ordentligt indvendigt. Tør alle overflader, vakuumsæder og tæpper af i bilen. I mange tilfælde, for eksempel efter rygning i et køretøj, dannes en film af ildelugtende stoffer. Ved at tørre dele af denne membran ud, er chancerne bedre for, at ozonbehandlingen vil nå dybden og dermed give bedre effekt.
  2. Åbn alle ventiler i bilen maksimalt, så den producerede ozon kan nå ud i bilens ventilationskanaler. Lugt opsamles sædvanligvis i ventilationskanaler, især hvis bilens ejer har røget regelmæssigt i køretøjet.
  3. Placér ozongeneratoren så centralt som muligt i bilen, for eksempel på bilens bagsæde.

Tips: I tilfælde af langvarig rygning i bilen, er lugtene som en membran i køretøjets ventilationsanlæg og luftfilter. Det anbefales derfor, at bilens ventilation aktiveres med recirkulation under ozonbehandlingen, i mindst 15 minutter, så ozonet suges ind gennem bilens luftfilter og videre gennem kanalerne.

Køb din ozongenerator hos Ozonair

Fjern dårlig lugt fra alle typer af områder med vores effektive modeller. Find den som passer lige præcis til dine behov.